TIETOA MINUSTA

Valtteri Lampinen, Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV)

Olen toiminut laillistettuna kiinteistönvälittäjän Tampereen seudulla jo vuodesta 2018. Tänä aikana olen myynyt satoja asuntoja, ja päässyt näin olemaan mukana ihmisten elämän suurimmissa hankinnoissa.

Pääasissa toimin alueella Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Kangasala, Nokia ja Ylöjärvi, mutta loma-asuntojen parissa toimin myös lähikunnissa.

Periksiantamattomuuteni ja motivoituneisuuteni juontaa juurensa kilpaurheilutaustastani salibandyn pelikentillä sekä laajasta yrittäjätaustastani.

Olen muun muassa tuonut Tampereelle kovan luokan puhujia perustamani Sport & Business Seminar -tapahtuman yhteydessä. Heistä mainittakoon esimerkiksi Peter Vesterbacka, Aki Riihilahti, Veikka Gustafsson ja Kalle Palander.

Välittäjänä tarjoan jokaiselle asiakkaalleni tinkimättömän työpanokseni kiinteistönvälityksen saralla kelloon katsomatta ja haluan aidosti löytää jokaiselle asunnon myyjälle ja ostajalle parhaan mahdollisen ratkaisun.

Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tradenomin tutkintoni kautta ammennan laaja-alaista osaamista päivittäiseen tekemiseeni.

Lue tyytyväisten asiakkaideni palautteita ja soita minulle kun haluat motivoituneen ja asiansa osaavan tekijän hoitamaan asuntokauppaasi.

Kauttani onnistuu myös arviolausunnot pankkia ja perunkirjoituksia varten.

Valtteri Lampinen
Kiiteistönvälittäjä, Partner | Bo LKV Tampere

Y-tunnus: 3240162-6
+358 440778988 | valtteri@bo.fi 
https://www.facebook.com/bovaltteri/     
 
https://bo.fi

 

#valtterivälittää

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI TÄSTÄ

Varaa maksuton arviokäynti niin tuon sinulle mukanani upean Bo -tuotelahjan!