REFERENSSEJÄ

”Ystävällistä, sujuvaa ja ripeää ilman painostuksen tunnetta. Avoimuuden vaikutelma syntyi heti alussa. Väilitystyö oli sujuvaa, joustavaa ja ostajalle helppoa.”

 

- Kirsti ja Aimo, ostaja Tampere

" Asuntokauppani hoitui helposti ja kaikki oli hyvin selkeää. Koin, että sain apua kaikkiin kysymyksiini ja ongelmiini. Jäi sellainen tunne, että minusta välitettiin. "

Sini

" Kaikki sujui loistavasti. Välittäjä oli erittäin ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Hänelle oli helppo esittää "tyhmiäkin" kysymyksiä. Yksityisnäytöt järjestyivät joustavasti meidän näkökulmasta. Kun oli huono sää ja puolison liikkuminen oli vähän hankalaa, Valtteri hoiti kyyditykset keskustasta asunnolle. Välittäjällä oli aikaa eikä sellaista kiireen tuntua ollut. Myytävän asunnon ympäristöäkin oli aikaa esitellä. Tämä olikin aika ratkaiseva tekijä ostopäätöksen syntymiselle. Valtteri on hyvä tyyppi! "

Ritva Kettunen

" Ostoprosessini oli Bo:n puolesta tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Välittäjä vastasi jokaiseen yhteydenottooni ja kysymykseeni alle tunnissa, ja piti myöskin enemmän kuin aktiivisesti yhteyttä minuun. Yhteydenpito ja opastus jatkui myös tarjouksen hyväksymisen jälkeen, mitä arvostin ensiasunnon ostajan erittäin paljon, sillä asuntokauppojen teko oli minulle luonnollisesti täysin vierasta. Välittäjä hoiti myös asioinnin pankin ja isännöitsijän suuntaan. Välittäjän aktiivisuudesta paras osoitus tuli, kun soitin hänelle kysyäkseni mahdollista aikaa yksityisnäyttölle kohteeseen, josta olin kiinnostunut. Aika löydettiin nopeammin kuin toivoin, eli 15 minuutin päästä, ja 36 tunnin kuluttua ostotarjoukseni olikin jo hyväksytty. "

" Kaikki sujui tosi hyvin. Minuun pidettiin aktiivisestii yhteyttä, joten olin ajantasalla asioiden suhteen kaiken aikaa.
Huolehdittiin myös, että muistan ottaa kaiken tarvittavan mukaani kaupantekotilaisuuteen. Myyjä aina ajoissa paikalla. "

" Valtteri oli helposti lähestyttävä ja hänellä oli tietynlaista energiaa ja intoa, jota tarvitsimme tämän asunnon myymiseen. Kaiken lisäksi asioiden sopiminen sujui vaivattomasti. Asiat hoitui alusta loppuun mallikkaasti ja ongelmitta. Esittelyitä oli sopivasti ja niistä saatiin tietää aina hyvissä ajoin, mikä helpotti lapsiperheen ollessa kyseessä asunnon järjestelyä ja siivousta. Alkuun tämä asunnon stailaus vaikutti hieman hassulta/turhalta, mutta loppujen lopuksi se osoittautuikin todella mainioksi ja toimivaksi. Asunnosta saatiin todella nätit ja myyvät kuvat. Isot kiitokset Valtterille ja Bo LKV:lle! "

Anne & Antti

" Kaikki sujui todella mallikkaasti. Valtteri varsinkin on todella hyvä ja osaava työssään. Myös se jos jotain ei heti tiedetä niin myönnetään eikä alkanut itse säveltämään vastauksia.  "

Jukka Kukkola

" Välittäjä, Valtteri Lampinen toimi työssään esimerkillisesti ja ammattitaitoisesti. Nuoressa miehessä on valtavasti potentiaalia. Tälläisistä nälkäisistä tulevaisuuden toivoista kannattaa pitää kynsin hampain kiinni. "

Hannu Vuorinen

”Kaikki sujui hyvin jouhevasti ja kaupat syntyivät huippunopeasti ja pyyntihintaan!”

”Valtteri piti meihin päin todella hyvin yhteyttä ja ensimmäisten tarjousten tultua hylätyksi tarjoili myös muita kohteita, joista voisimme olla kiinnostuneita. Mielestäni koko asunnon osto sujui todella mallikkaasti. Kaikkiin kysymyksiimme saimme vastauksen heti tai sitten välittäjä aktiivisesti selvitti asian ja palasi meille ripeästi. Välittäjä oli asiantunteva ja hän myös hyvin aktiivisesti yritti saada meiltä parasta mahdollista hintaa, joten uskomme myös myyjäpuolen olleen tyytyväisiä hänen palveluihinsa. Valtteri oli selkeästi paras välittäjä, johon törmäsimme koko asunnonkatseluaikamme puitteissa.”

”Valtteri oli nuoresta iästään huolimatta erittäin ammattitaitoinen ja aktiivinen. Suurenmoiset kiitokset hänellle.”

”Valtteri on todella miellyttävä välittäjä. Hänen yhteydenpitonsa on täsmällistä ja hän tekee lupaamansa asiat ajallaan. Valtteri on hyvin aidon oloinen ihminen ja sympaattinen välittäjä. Asiakkaalle tulee olo, että hänestä todella välitetään. Palvelu oli kaikin puolin todella joustavaa ja ripeää. Kiitos vielä ja lämpimät suosittelut!”

”Yleisesti Bo:sta: Mielestäni hienot stailaukset ja kuvat. Asunto oikein loisti kuvissa. Hienoa työtä. Ammattilaisia selkeästi töissä. Lisäksi markkinointi ja esitteet olivat ammattimaisia ja toimivia. Ei moittimista. Sitten välittäjästäni Valtteri Lampisesta. Täytyy myöntää, että olen todella iloinen, että valitsin Valtterin kilpailutuksen jälkeen. Kaikki sujui todella hyvin alusta loppuun asti. Valtterin valintaan vaikutti erityisesti hänen reipas luonne ja aktiviininen tapa toimia. Huumori kohtasi meillä myös joka on tärkeää näin isoissa kaupoissa. Hän vastaili kiperiin kysymyksiini viikonloppuisinkin ja iltatunneillakin. Tuntui, että voi vain rauhassa itse olla koska luottamus syntyi niin helposti. Suosittelen Valtteria kaikille Bo:n tuleville asiakkaille ja aion myös häntä mainostaa omasta puskaradiostanikin. Ei tarvitse miettiä ensi kerralla kenet otan välittäjäkseni. Kiitos!”

 
”Välittäjän panos kaupan toteutumiseen onnistuneesti oli ratkaisevaa. Yhteyden pito osapuoliin ansaitsee erityisen kiitoksen.”


-Raija, ostaja Tampere
 
”Tuli näköjään tehtyä ihan oikea valinta, kun päädyttiin teihin (se Sneak Peek -juttu olikin siinä aika ratkaisevassa osassa, että vaaka kallistui Valtterin ja Bo LKV:n suuntaan).”

 

-Jukka, myyjä Tampere
 
”Välittäjä oli kohtelias, ystävällinen ja hallitsi asuntokaupan asiat hyvin.
Nyt antaisin kyllä myös pisteitä valokuvaajalle ja stailaajalle. Kuvat olivat todella hyvät. Näkisin myös niillä olevan ison merkityksen asiakkaiden "houkuttelussa". Välittäjä löysi ostohaluisen asiakkaan nopeasti ja viestittely asioiden sopimiseksi myös erittäin hyvin, vaikka olimme toisella puolella Eurooppaa - sattumalta. Välittäjä oli aktiivinen myös isännöitsijän suuntaan, vaikka tämä oli haastellista isännöitsijän kiireiden vuoksi. Kaikki oli periaatteessa sovittu kahdessa viikossa jo marraskuussa.”

 

-Maria, myyjä Pirkkala
”Mielestäni koko asunnon osto sujui todella mallikkaasti. Kaikkiin kysymyksiimme saimme vastauksen heti tai sitten välittäjä aktiivisesti selvitti asian ja palasi meille ripeästi. Välittäjä oli asiantunteva ja hän myös hyvin aktiivisesti yritti saada meiltä parasta mahdollista hintaa, joten uskomme myös myyjäpuolen olleen tyytyväisiä hänen palveluihinsa.”

 

-Janne, ostaja Ylöjärvi
”Valtteri oli selkeästi paras välittäjä, johon törmäsimme koko asunnonkatseluaikamme puitteissa.”

 

-Rami, ostaja Tampere
"Valtteri hoiti homman sujuvasti ja kitkattomasti. Välittäjällä oli aktiivinen ja positiivinen ote, miellyttävän rento toimintatapa, joka sopi sekä myyjille että ostajille."

 

- Janne & Outi
"Erittäin miellyttävä välittäjä, hoiti asiat nopeasti ja ammattitaidolla. Erinomainen ja ystävällinen palvelu. Valtterille suuri kiitos! :)"

 

- Katja & Arto, ostaja Pirkkala
"Loistava välittäjä tuo Valtteri. Olemme myyneet viimeisen 10 vuoden aikana useita asuntoja ja tämä kaveri on ehdoton ykkönen."

 

- Harri, myyjä Pirkkala
”Valtteri hoiti kaiken välityssopimusneuvotteluista kaupantekoon erittäin vakuuttavasti ja varmasti sekä nopeasti asioissa edeten. Hänestä huokui kiinnostus juuri meidän kotimme myymiseen ja hän oli aktiivinen yhteydenpidossa meihin. Tiesimme koko ajan missä mennään ja onko kiinnostuneita ostajaehdokkaita. Valtterin kanssa yhteistyön tekeminen oli miellyttävää ja helppoa! Tähän vaikutti Valtterin omien ominaisuuksien lisäksi myös BO:n nykyaikainen toimintakonsepti."

 

- Leena, myyjä Pirkkala

ARMONKALLIO, TAMPERE

VUORES, TAMPERE

PYYNIKKI, TAMPERE

YLÖJÄRVI

KAUKAJÄRVI, TAMPERE

KOIVISTONKYLÄ, TAMPERE

ONKINIEMI, TAMPERE

ETU-KALEVA, TAMPERE

ATALA, TAMPERE

TAMPELLA, TAMPERE

NOKIA

TOHLOPINRANTA, TAMPERE

TAMPELLA, TAMPERE

KALEVA, TAMPERE

KESKUSTA, TAMPERE

ASUNTILA, YLÖJÄRVI

HÄMEENPUISTO, TAMPERE

PARTOLA, PIRKKALA

RANTA-TAMPELLA, TAMPERE

ONKINIEMI, TAMPERE

KALEVA, TAMPERE

KOIVISTONKYLÄ, TAMPERE

PAPPILA, TAMPERE

HYHKY, TAMPERE

KURIKKA, PIRKKALA

KESKUSTA, TAMPERE

TAMMELA, TAMPERE

MYYDYT ARVOKOHTEET

As Oy Pikilinna 213m² / Ilmarinkatu, Tampere / 810 000€

As Oy Luminary 116m² / Itsenäisyydenkatu 3, Tampere / 930 000€

As Oy Fokka 118m² / Ranta-Tampellan katu 19, Tampere / 1,2 milj €

As Oy Ratinanranta 169m² / Ratinanranta 8, Tampere / 1,4 milj €

LOMA-ASUNNOT

JÄMSÄ

TAMPERE

MÄNTTÄ-VILPPULA

TAMPERE

RUOVESI

TILAA ILMAINEN ARVIOKÄYNTI TÄSTÄ

Varaa maksuton arviokäynti niin tuon sinulle mukanani upean Bo -tuotelahjan!